Как да се отървете от мъжете гърдата?


Как да се отървете от мъжете гърдата?мъже гърди са резултат от излишната мазни или жлезиста тъкан около гърдите област на човека. Медицинският термин за това състояние, особено в случаи на разширения млечните жлези, е гинекомастия, и може да предизвика значителен стрес и социален дискомфорт на мъжете, които страдат от нея.

Ако имате гинекомастия, следвайте стъпките по-долу за да научите как да управлявате или да го премахне.

С толкова много мъже, сега гледам с наднормено тегло или затлъстяване разработване на набор от мъжете гърдата (или гинекомастия да даде състоянието на истинското му име) е тревожно лесно тези дни.

За съжаление да се отървете на страховитите мъже гърдата е много по-трудно, и със сигурност не е просто случай на удари на гърдите си с конкретни упражнения.

Топене away този грозен феномен изисква фино настроени диета и, най-вече, правото фитнес програма.

Но не се отчайвайте, с голяма част от усилена работа може да прогони мъже гърдата за добро. Тук е всичко, което трябва да знаете.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт

Защо някои мъже се мъже гърди?

Ако сте самостоятелно съзнание за тялото си и, в частност, са срам за така наречените човек-гърдите, тогава не се, със сигурност не сте сами и с правилното поведение и експертни съвети, те скоро ще се превърне в нещо от миналото.

Гинекомастията е сериозна причина за притеснение за много мъже. Има редица причини, най-често разбира се наднорменото тегло.

Въпреки това други включват хормонални дисбаланси, медикаменти и като незаконни наркотици.

Как определите причината за мина?

За повечето от вас, там превозващи над телесните мазнини е най-вероятно причината за гърдите си мъже.

За да бъдат класифицирани като здрави, тялото мазнини трябва да бъде по-малко от 22 %, и всичко над това ще започне да допринесат за мъже гърдата. За други обаче, може да има по-сериозен проблем, който трябва да бъде разгледан.

В женския хормон естроген, например, е понякога overproduced в мъжкото тяло, причинявайки растеж в областта на гръдния кош, подобна на тази на жените по време на юношеството. Повишени нива на естроген може да бъде причинено от излишните мазнини, но тя също може да бъде причинено от никакви лекарства, които приемате.

И ако пуши много на канабис и изведнъж са покълнали гърди, това може да бъде причината.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт
Как да се отървете от мъжете гърдата?

Каква е първата стъпка да се отървем от тях?

Както при всички фитнес или целта загуба на тегло, загуба на вашите мъже гърдата е всичко за ангажимента и готовност да приеме по-здравословен начин на живот за повече от само няколко седмици.

Ако мъжете гърдите са причинени от лоша избор на храни и физическа активност, на теория, те трябва да бъде лесно да се отървете от. Може обаче, придържайки се към програма на упражняване и здравословното хранене за няколко месеца да се окаже трудно за много мъже, които са пропуснали телата им през годините.

Когато то се свежда до това, става въпрос за това колко зле искате да загубите вашите мъже гърди. Ако го искам достатъчно и да се ангажират с въвеждането на необходимите промени, тогава ще намерите диета и упражнения програмата много по-лесно да се придържаме към.

Какво трябва да бъде моя подход за упражняване?

Работа редовно е очевидно ще бъде от ключово значение за поддържане на плоско гърди, но Забравете за прави нищо, но упражнения ракла.

Не се заблуждавайте в мисленето, можете да намалите мъже на гърдата като направите много press-ups или гърдите преси-за съжаление това не е толкова лесно. Вместо това аз препоръчвам програма за упражнение, комбиниране на сърдечно-съдови упражнения и тегло обучение 3 - 5 пъти седмично в продължение най-малко 12 седмици, за да установи ако вашето тегло е проблем.

Измерване на гърдите си в началото и на всеки няколко седмици от сега нататък да следите вашия прогрес. Ако причината за мъже гърдата е теглото си, след това специален 12 седмици от упражняване трябва да даде резултати и вие ще знаете, че сте на прав път.

Дръжте я и тя ще бъде мъже на гърдата не повече!

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт
Как да се отървете от мъжете гърдата?

Всички упражнения са особено добри?

Вашата тренировка график трябва да бъде потни комбинация от сърдечно-съдови обучение високо темпо, като интервал обучение или предене класове, смесени с тежести за насърчаване на растежа на мускулите.

Пейка преси, натиснете ups и други упражнения, гърдите естествено ще черта, но вие трябва да се уверете, че вашето обучение в салона е насочена към цялото тяло. Изграждане на мускулите на гърба си, например, ще помощ си поза и това е удивително разликата се изправяте може да има от сте на външния вид на гърдите си.

Тонизирана оръжие, раменете и стомаха Когато се комбинира с ниско тяло процент поради всички изгаряне на мазнини кардио са били прави, също ще помогне да ви даде обща торса, които повечето мъже ще убие за.

Какво трябва да направя за моята диета?

Да кажем сбогом на гърдата си мъже завинаги, редовни упражнения и, също толкова важно, здравословен, балансиран режим на хранене трябва да стане нещо се придържат към всеки ден, не само когато се чувствате виновни или надолу за тялото си.

Добро здравословно хранене е може би по-важно от упражнение, когато става въпрос за възстановяване на всякакви хормонални дисбаланси. Храни, които ще ви помогнат да намалите естроген нива включват плодове, грозде, пъпеши и дини, ананас, броколи, зеле, царевица и зелени beens.

Въпреки това ако мъжете гърдите са просто резултат от наднормено тогава изобилие на упражнение, комбиниран със здравословна диета ще работи най-добре. Драстично намаляване на алкохол, захар и рафинирани преработени храни ще се извърви дълъг път, като ще ядат повече пресни плодове, зеленчуци и постно месо.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт
Как да се отървете от мъжете гърдата?

Ами ако това не е заради килограмите?

За някои хора това може да бъде само един случай на загуба на наднорменото тегло и мъжете гърдата ще изчезне. Ако това не е така за вас, обаче, тогава все още имате опции.

Ако сте дали упражнения, сериозна отидете и тя не помогна, тогава трябва да посетите вашия лекар да обсъдят възможността за хормонален дисбаланс и може би повишени нива на естроген.

Важно е да се говори към вашия документ, ако сте наскоро предписаните нови лекарства и завърши с мъжете гърдата.

Как да поддържам гърдите ми мъже гърди свободна зона?

След като вашия режим на упражнения и диета е взел ефект, важно е че не се подхлъзнаха обратно в стария начин на живот, които само ще отмени всички си упорита работа. само за да мисля за него като един случай на, ако не е счупен, не го Поправяй ".

Ако сте променили диетата си и започна програма за упражнение, което е довело до реални резултати, казва той, след което да върви. Те ключът е да се приеме, че това е промяна начина на живот, а не краткосрочна фиксира, особено ако не искате да се събуди с друга двойка на гърди мъжете шест месеца от сега.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post