Как да се намали размера на гърдата мъж?


Как да се намали размера на гърдата мъж?Разширения гърди при мъжете може да бъде причинено от няколко неща. Първите две, които идват на ум са хормон нарушения и са с наднормено тегло.

Има причини защо един човек може да има човек цици. Първият е медицинско състояние.

Клинични гинекомастия-мъж уголемяване на гърдите-може да се дължи на хормонален дисбаланс или повишени нива на естрогена и понижава нивата на тестостерон.

Това обикновено не е сериозен проблем и може да отиде по своя собствена. Въпреки това ако мислите, че имате гинекомастия и тя продължава да се задържат, трябва да посетите лекар, за да разберете дали лекарства или операция ще помогне.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт

Как да се намали размера на гърдата мъж?

Изчистване на вашата диета

Първото нещо да направите е да се отървете от всички нездравословна храна, заведения за бързо хранене и високо съдържание на мазнини храни от диетата си, включително всичко, което е дълбоко пържени, силно преработени, рафинирани и високо съдържание на наситени мазнини. Яжте плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и постно източници на протеин и Пийте много вода.

Гинекомастията е необичайно хормон дисбаланс при възрастни и юноши мъжете които причинява гръдни тъкани да се развива по начин, който е подобен на гръдната тъкан при жени.

В случаи на възрастни или по-големи тийнейджъри тя може да бъде признак на сериозен базисна здравословно състояние като рак на хипофизната жлеза, adrenal gland(s) или тестисите. В млади тийнейджъри обикновено е временен проблем, причинени от хормоналните промени, свързани с пубертета.

Направят някои сърдечно.

Извършване на аеробни упражнения 3-4 пъти седмично за 45-60 минути. Тя може да бъде джогинг, Колоездене, плуване, гребане, стълбищни засилване или всичко, което намерите приятно.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт
Правя лицеви опори.

Работа гръдните мускули изгражда гърдите, изравнява гърдите си и също да запишете някои калории, защото мускулите е метаболитно активни. Легнете по корем. Поставете ръцете си до раменете си с лактите си наведе. Дръжте тялото си прав, колкото да вдигне тялото си във въздуха, докато ръцете ви пускам. Сега бавно по-ниски себе си, докато сте точно над земята и се повтаря.

Направете пейка преси.

Лежат на тренировка пейка с лентата на безопасност багажник. Поставете ръцете си за само миналото ширината на раменете освен. Вдигне бар и разширяване на ръцете си над тялото си над гърдите. Бавно, по-ниски лентата, докато е около един инч над гърдите. Повдигнете го обратно и направи серия от повторения.

Вижте пластичен хирург.

Можете да получите операция за отстраняване на тъкан в извънболничната процедура. Ако тъканта е мазнини, липосукция може да се направи. Ако тъканта е фирма, той ще трябва да бъдат изрязани и отстранени.

Направи час при лекаря.

Гинекомастията е състояние, когато има дисбаланс на естроген и тестостерон в мъжкото тяло, което води до уголемяване на гърдите. Вашият лекар може да предпише лекарство, което може да помогне на баланса на хормоналните нива.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт
Да направи лицеви опори по-лесно, започнете с ръцете си върху маса, стол или кутия. Запази работни пътя си надолу, докато стигнем до пода. Друг по-лесен вариант е като се започне с колене на пода. Можете също така да направите пейка преси с гирички по пейка или на швейцарската топка.

Не забравяйте да дишат правилно когато правиш упражнения ракла. Вдишвайте на понижаващи част и издишайте на натоварвания. За топка медицина гърдите пропуск ако не разполагате с партньор, използвайте стена. Уверете се, че е solid блок стена като бетон или тухла.

За да пейка натиснете по-ефективно на мъжки гърдите област използва една по-широка дръжка така че вие не сте се фокусира основно върху ръцете. Вместо това разширяване захвата ще бъде от полза за вашите бицепс, трицепс, гръден специалности а в някои случаи си горната коремна област в зависимост колко широка захвата е.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт
Как да се намали размера на гърдата мъж?


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post