здравословен начин да наддават на тегло


Трябва да увеличите приема на калории за да наддават на тегло. Няма значение, ако ядете допълнителни менюта или увеличаване на размера на храна, който обикновено ядат — това е до вас — но не попадат в капан, нездравословна храна.

Изберете получаване на тегло храни, които са енергийно гъсти и хранително гъста като млечни продукти, меса, морски дарове и птици, бобови растения, ядки, семена, маслини и авокадо.

Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

Добавка за печалба

здравословен начин да наддават на теглоДобавка за печалба е смес от протеини и въглехидрати, специално формулиран да даде максималните размери на хранителни вещества в правилните нива за максимално увеличаване на чистата мускулна маса печалба.

 • Отговаря на вашите калория изискване за изграждане на мускулна
 • Специално формулирана да ви помогне да останете Икономична
 • Увеличаване на размер и маса
 • Интензивен постно мускулна печалба
 • Помага за възстановяване след тренировка
 • Бързи и видими резултати
Наддаване на тегло е смес от протеини и въглехидрати, специално формулиран да даде максималните размери на хранителни вещества в правилните нива да се постигне максимално мускулна печалба.

Подходящ за хора с бърз метаболизъм или постно физика, които искат да увеличат размера им. С 60 % до 40 % въглехидрати протеин съотношение, който гарантира възможно най-добрите резултати, докато вземането на продукта.

Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

Важни факти за храненето на Бауер наддаване на тегло

Се борят да спечелят размер?

Уникалната формула на наддаване на тегло е специално предназначен да ви помогне да спечелят размер и маса. Използване на наддаване на тегло ще ви помогне да изградите чиста мускулна маса и да постигнете целите си.

Да допълни след тренировки?

Допълване след тренировки е много важно, тъй като мускулите ви трябва хранене да поправите и един от най-доброто време да им даде храненето е непосредствено след тренировка. Наддаване на тегло ще допълнят вашите мускули с това, което трябва да се възстанови и да растат.

Ли среща вашите изисквания калории?

Наддаване на тегло е идеален за отговарящи на вашите изисквания калории без да се налага да ядат и преминавате си дневни хранителни стойности на риска.

Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

Получаване на съвети

 • Имат допълнително парче от цяло зърно тост с фъстъчено масло на закуска.
 • Добавяне на допълнителни сирене към един омлет- и използвате допълнителни яйце.
 • Парче ябълка и служи с фъстъци или орех масло.
 • Разбъркайте счукани орехи в кисело мляко и добавете мед.
 • Добавяне на няколко калории към обикновен картофи със сос или сирене сосове.
 • Топ зелени и пъстри зеленчуци с масло, маргарин (транс-мазнини безплатно), зехтин, сосове или сирене.
 • Носят торба на пътека микс за удобна закуска.
 • Можете да увеличите вашия прием на протеин (и калориите) с протеинови барове.
 • Служите на себе си по-големи части от нишестените зеленчуци, като картофи и сладка царевица.
 • Добавяне на калории с питателна напитка като мляко, 100-процентово плодови сокове или зеленчуков сок.
Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

Храна планиране

Ако не сте свикнали да яде много във всеки един момент, може да предпочетете да яде няколко малки хранения или закуски през целия ден. Ако ти предпочитам да ядат по-малко често, Увеличете си част размери или добавите повече храни към всяко хранене.

Вашата храна трябва да бъде балансирана с правото количество белтъци, въглехидрати и мазнини. Изберете една щедра порция от месо, птици, риба, морски дарове, бобови растения или тофу и служи с една страна на зелените и цветни зеленчуци и нещо скорбяла като картофи, царевица, ориз или тестени изделия.

Ако предпочитате да закуска на по-малки хранения през деня, изберете микс пътека със сушени плодове, мюсли, ядки и семена. Ядат сандвичи с фъстъчено или други масла, ядки, или направи си сандвичи с Турция, печено говеждо месо или пилешки гърди резени и се добавят калории със сирене или авокадо. Крем супи са по-високи в калориите от ясно бульони, и можете да добавите още повече калории чрез разбъркване в супена лъжица сухо мляко на прах.

Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло

Ще хранителни добавки помощ?

Хранителни добавки, които обещават тегло печалба и по-големи мускули не работят, и те могат да бъдат опасни.

Някои от тези продукти могат да съдържат скрити съставки, които могат да бъдат вредни или съединения, които не са проучени за ефикасност или безопасност. В САЩ на храните и лекарствата поддържа списък на опетнен Културизъм продукти, които трябва да се избягва.

Ако смятате, че не можете да получите теглото като просто да увеличите приема на калории, трябва да видите вашия лекар преди да приемате никакви протеини или получаване на тегло добавки.

Ами упражнява?

Силова тренировка упражнения (вдигане на тежести) може да помогне да увеличите размера на мускулите, което може да увеличи теглото си тяло. Аеробни упражнения, като бягане и стационарни Колоездене, са по-добре за загуба на мазнини. Прекомерно аеробна тренировка може да доведе до загуба на тегло.

Щракнете тук, за да закупите добавка за наддаване на тегло


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post