Πώς να μειώσει το μέγεθος του ανδρικού μαστού;


Πώς να μειώσει το μέγεθος του ανδρικού μαστού;Διευρυμένη στήθη στους άνδρες μπορεί να προκληθεί από διάφορα πράγματα. Πρώτα τα δύο που έρχονται στο μυαλό είναι διαταραχές ορμονών και η ύπαρξη υπέρβαρη.

Υπάρχουν λόγοι γιατί ένας άντρας μπορεί να έχουν βυζιά άνθρωπος. Το πρώτο είναι μια ιατρική κατάσταση.

Κλινική γυναικομαστία — ανδρικού μαστού διεύρυνση — μπορεί να προκύψει από μια ορμονική δυσαναλογία ή αυξημένα επίπεδα των οιστρογόνων και μείωσε τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

Συνήθως δεν είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και μπορεί να πάει μακριά από μόνη της. Ωστόσο, αν νομίζετε ότι έχετε γυναικομαστία και συνεχίζει να εξακολουθούν να υπάρχουν, θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα γιατρό για να μάθετε εάν η φαρμακευτική αγωγή ή χειρουργική επέμβαση θα βοηθήσει.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα

Πώς να μειώσει το μέγεθος του ανδρικού μαστού;

Καθαρίσει διατροφή σας

Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάρει απαλλαγούμε από τα όλες το πρόχειρο φαγητό, fast food και πλούσια σε λίπος τρόφιμα από τη διατροφή σας, συμπεριλαμβανομένου τίποτα που είναι βαθιά τηγανητό, ιδιαίτερα επεξεργασμένα, ραφιναρισμένα και πλούσια σε κορεσμένα λίπη. Τρώτε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως και άπαχο πρωτεΐνη πηγές, και να πίνετε άφθονο νερό.

Γυναικομαστία είναι ανισορροπία ορμόνη ασυνήθιστο στους άνδρες ενηλίκων και εφήβων που προκαλεί μαστικού ιστού για να αναπτυχθεί με τρόπο παρόμοιο με τον ιστό του μαστού που βρίσκεται στις γυναίκες.

Σε υποθέσεις που αφορούν ενήλικες ή μεγαλύτερα teens, μπορεί να είναι ένα σημάδι της μια σοβαρή υποκείμενη κατάσταση της υγείας όπως ο καρκίνος του αδένα της υπόφυσης, adrenal gland(s), ή όρχεις. Σε νεαρούς εφήβους, είναι συνήθως ένα προσωρινό πρόβλημα που προκαλείται από τις ορμονικές αλλαγές που συνδέονται με την εφηβεία.

Κάνετε κάποια καρδιο.

Εκτελέσει αεροβική άσκηση τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα για 45 έως 60 λεπτά. Μπορεί να είναι τζόκινγκ, ποδηλασία, κολύμβηση, κωπηλασία, σκαλοπατιών ενίσχυση ή οτιδήποτε που θα βρείτε ευχάριστη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα
Κάνει pushups.

Εργασίας τους μύες του θώρακος χτίζει το στήθος σας, ισοπεδώνει το στήθος σας και επίσης να κάψει περίπου θερμίδες, επειδή ο μυς είναι μεταβολικά ενεργό. Ξαπλώστε στο στομάχι σας. Τοποθετήστε τα χέρια σας δίπλα τους ώμους σας με τους αγκώνες λυγισμένους. Κρατήστε το σώμα σας ίσια, καθώς ωθείτε το σώμα σας στον αέρα μέχρι τα όπλα σας να κλειδώσει έξω. Τώρα σιγά-σιγά τον εαυτό σας κάτω έως ότου είστε ακριβώς επάνω από το έδαφος και επαναλάβετε.

Κάνει πιεστήρια πάγκο.

Βρίσκονται σε έναν πάγκο προπόνηση με γραμμή στο ασφαλείας ράφι. Τοποθετήστε τα χέρια σας για μόνο το παρελθόν ώμο πλάτος χώρια. Υψώσουν τον πήχη και να επεκτείνει τα χέρια σας πάνω από το σώμα σας πάνω από το στήθος σας. Αργά Χαμηλώστε την μπάρα έως ότου είναι για μια ίντσα πάνω από το στήθος σας. Ανασηκώστε το πίσω και να κάνω μια σειρά από υφάσματα.

Δείτε ένα πλαστικό χειρουργό.

Μπορείτε να πάρετε τη χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τον ιστό σε μια διαδικασία εξωτερικών ασθενών. Αν ο Ιστός είναι λίπους, λιποαναρρόφηση μπορεί να γίνει. Αν ο Ιστός είναι σταθερή, θα πρέπει να να αποκοπεί και να απομακρύνονται.

Κάνει το διορισμό ενός γιατρού.

Γυναικομαστία είναι μια κατάσταση όπου υπάρχει μια ανισορροπία οιστρογόνων και τεστοστερόνης στο ανδρικό σώμα, που έχει ως αποτέλεσμα τη διεύρυνση του μαστού. Ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει ένα φάρμακο που να βοηθούν στην εξισορρόπηση τα επίπεδα ορμονών σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα
Να κάνετε ώθηση ups ευκολότερη, ξεκινήστε με τα χέρια σας σε ένα τραπέζι, καρέκλα ή πλαίσιο. Κρατήστε να απασχοληθεί στον τρόπο σας κάτω έως ότου φτάνετε στο πάτωμα. Μια άλλη παραλλαγή ευκολότερη αρχίζει με τα γόνατά σας στο πάτωμα. Μπορείτε επίσης να κάνετε πάγκο πρέσες με βάρη είτε σε ένα παγκάκι ή μια ελβετική μπάλα.

Θυμηθείτε να αναπνέει σωστά όταν κάνει ασκήσεις στο στήθος. Εισπνεύστε στη μείωση μερίδα και εκπνεύστε σχετικά με την άσκηση. Για το πέρασμα στο στήθος ιατρική μπάλα, εάν δεν έχετε έναν συνεργάτη, χρησιμοποιήστε έναν τοίχο. Βεβαιωθείτε ότι είναι ένα τοίχο στερεά μπλοκ όπως σκυρόδεμα ή μπλοκ στάχτη.

Για να Τύπος πάγκων πιο αποτελεσματική στην περιοχή ανδρικό στήθος χρησιμοποιήσετε μια ευρύτερη λαβή έτσι ώστε δεν εστιάζετε κυρίως για τα όπλα. Αντ ' αυτού, η διεύρυνση το πιάσιμό σας θα είναι επωφελής για σας δικέφαλου, τρικέφαλος μύς, θωρακικό μεγάλες εταιρείες, και σε ορισμένες περιπτώσεις άνω κοιλιακή περιοχή σας ανάλογα με το πόσο ευρύ είναι το πιάσιμό σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα
Πώς να μειώσει το μέγεθος του ανδρικού μαστού;


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post