Πώς να κερδίσει το βάρος γρήγορα;


Πώς να κερδίσει το βάρος γρήγορα;Αύξηση του σωματικού βάρους μπορεί να είναι μια δαπανηρή δίλημμα για όσους δυσκολεύονται να το πράξει. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να κερδίσει το βάρος, που μπορούν να ενσωματωθούν, να πάρετε εκείνη την εμφάνιση καλά προικισμένο.

Πώς να κερδίσει το βάρος; – Ζητήσει την ερώτηση, και όλοι θα πάρετε θα είναι σαστισμένος βλέμματα. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το ζήτημα αυτό είναι σαν άκουσε κάποιος ρωτήσω – πώς έχω ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα; ή κάποιος παρακαλώ να μου πείτε, πώς να σπάσει το πόδι μου;

Ωστόσο, για πολλούς ανθρώπους, ειδικά εκείνοι που έχουν ένα μεταμορφωμένο σώμα λόγω γενετικής, απογοητευμένοι να κολλήσει ελαφρυτερη ΠΛΕΥΡΑ του ζυγαριά, είναι μια θεμιτή αναζήτηση.

Ενώ για όσους είναι καλά προικισμένο υπάρχουν συμβουλές και δίαιτες που είναι εν αφθονία για το πώς να χάσουν βάρος, για αυτούς που αναζητούν συμβουλές για το πώς να κερδίσει το βάρος, μπορεί να είναι ένας μοναχικός αγώνας πράγματι.

Έτσι, για να κανείς εκεί έξω που αναζητούν απεγνωσμένα αποτελεσματική βάρος κέρδος συμβουλές, εδώ είναι μερικοί που θα σας βοηθήσει να κερδίσει το βάρος γρήγορα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα κέρδος βάρους

Τρώτε περισσότερο για να κερδίσετε το βάρος γρήγορα

Πώς να κερδίσει το βάρος γρήγορα;Παρόλο που μπορεί να είναι προφανές, είναι καλό να συμβουλεύει. Τεθειμένος απλά, προκειμένου να κερδίσει το βάρος σας θα πρέπει να καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες από ό, τι σας δαπανήσει. Ωστόσο, για να είναι αποτελεσματική, πρέπει να γίνουν με ελεγχόμενο τρόπο.

Πρώτα να ξεκινήσει μετρώντας πόσες θερμίδες που καταναλώνετε σε μια μέρα. Μην κάνετε αλλαγές στη διατροφή, τρώνε ακριβώς όπως εσείς συνήθως κάνει, και να ελέγξετε πόσες θερμίδες που καταναλώνετε κανονικά.

Δοκιμάστε ον όπως ακριβώς όσο το δυνατόν, δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Και επίσης, ελέγξτε έξω το βάρος σας. Στη συνέχεια, ξεκινώντας από την επομένη της καταμέτρηση θερμίδων, αυξάνουν τη λήψη θερμίδας σας από περίπου 300 έως 500 θερμίδες.

Έτσι, για παράδειγμα, εάν καταναλώνετε κανονικά 1.500 θερμίδες την ημέρα, θα πρέπει να ξεκινήσετε τρώει 2000 θερμίδες την ημέρα για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Επίσης, αντί για τρία μεγάλα γεύματα την ημέρα, ή να τρώνε την τροφή όλη την ημέρα, είναι σκόπιμο να κατανεμηθεί το θερμίδες πέντε έως έξι μικρότερα γεύματα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα κέρδος βάρους

Τρώτε το δικαίωμα να κερδίσετε το βάρος γρήγορα

Πώς να κερδίσει το βάρος γρήγορα;Ενώ η αύξηση της πρόσληψης θερμίδων θα επηρεάσει πόσο ζυγίζετε άμεσα, θα είναι το είδος των τροφίμων που καταναλώνετε που θα επηρεάσουν το είδος του βάρους που βάζετε σε.

Ως εκ τούτου, αν θέλετε ένα αισθητικά παρακαλώντας και υγιούς σωματικού βάρους, που αποτελείται από το βάρος της μυϊκής αντί ακριβώς περισσότερο σωματικό λίπος, είναι σημαντικό να επικεντρωθεί στην κατανάλωση υγιεινών τροφίμων και την αποφυγή της πρόχειρο φαγητό.

Μια υγιεινή διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει 20-50% υδατάνθρακες, 30-50 τοις εκατό πρωτεΐνης, και περίπου 20-40 τοις εκατό λίπος, πιο από τα οποία πρέπει να προέρχονται από απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Διάφορες αναλογίες σε αυτές τις σειρές μπορούν να επιλυθούν σύμφωνα με τις μεμονωμένες απαιτήσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα κέρδος βάρους

Άρση βαρών για να κερδίσετε το βάρος γρήγορα

Πώς να κερδίσει το βάρος γρήγορα;Ενώ η αύξηση της πρόσληψης θερμίδων και να τρώει υγιεινά τρόφιμα είναι σημαντικό για την αύξηση του σωματικού βάρους, ένα πρόγραμμα κατάρτισης βάρους προσαρμοσμένο προς το σώμα Προσθήκη μυς είναι ένα αναπόσπαστο παράγοντα που πρέπει να ενσωματωθούν.

Ρουτίνα σας κατάρτιση βάρους πρέπει να επικεντρωθούν στις ασκήσεις που αφορούν σύνθετες άρσης βαρών, που σημαίνει ασκήσεις που απαιτούν τη χρήση του πολλαπλές ομάδες μυών όπως Τύπος πάγκων ή οκλαδόν.

Τα βάρη που ανυψώνετε πρέπει να επιτρέψει να κάνει 6-12 επαναλήψεις κάθε σετ. Ενώ οι σειρές που αφορούν την υψηλότερη υφάσματα θα τονώσετε τους μυς σας, δεν θα είναι αρκετή για να σηματοδοτήσει την ανάπτυξη των μυών στο σώμα. Με κάθε προπόνηση, δοκιμάστε να αυξήσετε τα υφάσματα ή το ποσό του βάρους που πρέπει να αρθεί.

Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί μέριμνα για να μην πάει στη θάλασσα για προπονήσεις. Πολύ συχνά, εκείνοι που δυσκολεύονται να παχύνει, μετατραπεί σε γυμναστήριο τοξικομανών, που στην πραγματικότητα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι αντιπαραγωγικο παραγωγική.

Κατ ' αρχάς, επειδή καίει μακριά πάρα πολλές θερμίδες, που διαφορετικά θα μπορούσε να βοηθήσει στην οικοδόμηση των μυών, και το δεύτερο, επειδή οι μύες πάρει πάνω από εκπαιδευμένους με το να επεξεργαστεί πάρα πολύ σκληρά, με αποτέλεσμα που τους καθιστά αδιάφορη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα κέρδος βάρους

Επιλέγουν συμπληρώματα με σύνεση για να κερδίσετε το βάρος γρήγορα

Ενώ υπάρχουν πολλά συμπληρώματα που είναι διαθέσιμα στην αγορά, οι περισσότεροι από αυτούς είναι μικρότεροι σε σύγκριση με τη φυσική τροφή, ειδικά για να χτίσετε το μυ για να κερδίσει το βάρος.

Φυσικά τρόφιμα είναι ανώτερη από την κατοχή πολλά φυσικά μέταλλα και βιταμίνες που είναι ευεργετικές για την ανάπτυξη των μυών. Στην πραγματικότητα, είναι σκόπιμο να αποφευχθεί σκόνες του σωματικού βάρους, επειδή οι περισσότεροι από αυτούς είναι μόνο κενές θερμίδες, δεν είναι πολύ διαφορετικό από τα τρόφιμα παλιοπραγμάτων στην αγορά.

Μερικά από τα συμπληρώματα που μπορεί να είναι άξιο είναι L-γλουταμίνη, σε μέτριες ποσότητες, μονοϋδρική κρεατίνη, και μια καλή πρωτεϊνική σκόνη στερείται τεχνητή αρωματική ουσία, γλυκαντικές ουσίες, και τα χρώματα. Ωστόσο, πριν από τη λήψη κάθε είδους συμπλήρωμα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε με έναν ιατρικό επαγγελματία για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια.

Μια μεγάλη δόση της κίνητρο, ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα, και η υγιεινή διατροφή θα είναι η απάντηση για να σας ‘ πώς να κερδίσει το βάρος γρήγορα» ερώτημα. Και, ακόμη καλύτερα, μόλις μπορείτε να επιτύχετε το στόχο σας παχύνει, δεν θα πρέπει να ζητήσει την ερώτηση και πάλι και να αντιμετωπίσει τα σαστισμένος βλέμματα που ρίχνονται σε σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα κέρδος βάρους


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post