Πώς να απαλλαγείτε από άνδρες του μαστού;


Πώς να απαλλαγείτε από άνδρες του μαστού;άνδρες του μαστού είναι το αποτέλεσμα της περίσσεια λιπαρά ή αδενικό ιστό γύρω από την περιοχή του στήθους του άνδρα. Ο ιατρικός όρος για αυτή την κατάσταση, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις διευρυμένη μαστικούς αδένες, είναι γυναικομαστία, και μπορεί να προκαλέσει μεγάλη πίεση και την κοινωνική δυσφορία στους άνδρες που υποφέρουν από αυτό.

Εάν έχετε γυναικομαστία, ακολουθήστε τα βήματα παρακάτω για να μάθετε πώς να ελέγξει ή να εξαλείψει.

Με τόσους πολλούς άντρες που τώρα ψάχνουν υπέρβαρα ή παχύσαρκα, ανάπτυξη ενός συνόλου από άνδρες του μαστού (ή γυναικομαστία, να δώσει την κατάσταση το πραγματικό της όνομα) είναι ανησυχητικά εύκολο αυτές τις μέρες.

Δυστυχώς, να απαλλαγούμε από την επίφοβη άνδρες του μαστού είναι πολύ πιο δύσκολο, και σίγουρα δεν είναι μια απλή υπόθεση της χτυπάει στο στήθος σας με ειδικές ασκήσεις.

Λιώνει το φαινόμενο αυτό αντιαισθητική απαιτεί μια λεπτή συντονισμένοι διατροφή και, κυρίως, το σωστό fitness πρόγραμμα.

Αλλά μην απελπίζεστε, με πολλή σκληρή δουλειά μπορείτε να διώξει άνδρες μαστού για καλό. Εδώ είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα

Γιατί μερικοί άνδρες πάρετε άνδρες του μαστού;

Αν είστε αμήχανα για το σώμα σας και, ειδικότερα, είναι σε δύσκολη θέση σχετικά με την λεγόμενη άνθρωπος-στήθος σας, τότε δεν είναι, δεν είστε βεβαίως μόνοι και με τη σωστή στάση και τις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων, θα γίνει σύντομα ένα πράγμα του παρελθόντος.

Γυναικομαστία είναι μια σοβαρή αιτία αμηχανίας για πολλούς άνδρες. Υπάρχουν διάφορες αιτίες, ο πιό κοινός φυσικά η ύπαρξη υπέρβαρη.

Ωστόσο, άλλοι περιλαμβάνουν ορμονικές διαταραχές, φάρμακα και λήψη παράνομων ναρκωτικών.

Πώς μπορώ να προσδιορίσω την αιτία μου;

Για την πλειοψηφία από εσάς εκεί έξω, μεταφέρουν την περίσσεια σωματικού λίπους είναι πιθανότατα η αιτία του στήθους σας άνδρες.

Για να χαρακτηριστεί ως υγιή, το σωματικό λίπος σας πρέπει να είναι κατώτερο από 22%, και οτιδήποτε πάνω από αυτό θα αρχίσει να συμβάλει στην άνδρες του μαστού. Για άλλους, ωστόσο, θα μπορούσε να υπάρξει ένα πιο σοβαρό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Την γυναικεία ορμόνη οιστρογόνο, παραδείγματος χάριν, μερικές φορές είναι υπερπαραγωγή μέσα στο ανδρικό σώμα, προκαλώντας αύξηση στην περιοχή του θώρακα, παρόμοιο με εκείνο των θηλυκών κατά την εφηβεία. Αυξημένα επίπεδα των οιστρογόνων θα μπορούσε να προκληθεί από το υπερβολικό λίπος, αλλά θα μπορούσε επίσης να προκληθεί από οποιοδήποτε φάρμακο που παίρνετε.

Και αν καπνίζουν πολλή κάνναβης και έχουν φυτρώσει ξαφνικά στήθη, αυτό θα μπορούσε να είναι ο λόγος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα
Πώς να απαλλαγείτε από άνδρες του μαστού;

Τι είναι το πρώτο βήμα για να απαλλαγούμε από αυτά;

Όπως και με κάθε γυμναστήριο ή απώλεια βάρους γκολ, χάνοντας σας άνδρες στήθος είναι όλα σχετικά με τη δέσμευση και την προθυμία του να υιοθετήσει ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής για περισσότερο από λίγες εβδομάδες.

Αν το στήθος άνδρες έχουν προκληθεί από κακή τροφή choices και αρκετή σωματική άσκηση στη συνέχεια, στη θεωρία, πρέπει να είναι εύκολο να απαλλαγούμε από. Ωστόσο, να κολλήσει σε ένα πρόγραμμα άσκησης και να τρώει υγιεινά για αρκετούς μήνες μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη για πολλούς άνδρες που έχουν παραμεληθεί τα σώματά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Όταν έρχεται κάτω σε αυτό, είναι θέμα του πόσο άσχημα θέλετε να χάσετε σας άνδρες του μαστού. Αν το θέλετε αρκετά και να δεσμευτούν να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, τότε θα βρείτε το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης πολύ πιο εύκολο να κολλήσετε.

Τι θα πρέπει να είναι η προσέγγισή μου για την άσκηση;

Λειτουργεί σε τακτική βάση προφανώς πρόκειται να είναι το κλειδί για την παραμονή επίπεδη chested, αλλά ξεχάστε για να μην κάνουμε τίποτα αλλά στήθος ασκήσεις.

Μην νομίσετε μπορείτε να μειώσετε άνδρες μαστού κάνοντας πολλή βρεγμένο ή πρέσες στήθος-δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο. Αντίθετα, θα ήθελα να συστήσω ένα πρόγραμμα άσκησης που συνδυάζει την καρδιαγγειακή άσκηση και βάρος εκπαίδευση 3 - 5 φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον 12 εβδομάδες για να διαπιστωθεί κατά πόσο το βάρος σας είναι το θέμα.

Μέτρηση στο στήθος σας κατά την έναρξη και κάθε λίγες εβδομάδες από κει για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Αν η αιτία του στήθους σας άνδρες είναι το βάρος σας, στη συνέχεια μια ειδική 12 εβδομάδες της άσκησης θα πρέπει να αποφέρει αποτελέσματα και να ξέρετε ότι είστε στο σωστό δρόμο.

Κρατήστε αυτό που πηγαίνει και θα είναι άνδρες, στήθος πλέον!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα
Πώς να απαλλαγείτε από άνδρες του μαστού;

Οι ασκήσεις κάθε ιδιαίτερα καλό;

Πρόγραμμα workout σας θα πρέπει να είναι ένα ιδρωμένο μίγμα της καρδιαγγειακής κατάρτισης υψηλού-ρυθμού, όπως προπονητικό ή περιστρεφόμενες κατηγορίες, αναμείχθηκαν με βάρη για να προωθήσει την ανάπτυξη των μυών.

Πρέσες πάγκου, ups τύπου και άλλες ασκήσεις στήθος θα διαθέτουν φυσικά, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε για την εκπαίδευση στο γυμναστήριο στοχεύει σε ολόκληρο το σώμα. Δημιουργία ραχιαίους μυς σας, για παράδειγμα, θα βοήθεια στάση σας και αυτό είναι καταπληκτικό η διαφορά στέκεται όρθια μπορεί να έχουν και στο δικό σου την εμφάνιση του στήθους σας.

Τονισμένα όπλα, τους ώμους και το στομάχι θα, όταν συνδυάζεται με ποσοστό χαμηλός-σωμάτων λόγω όλα το παχύς-κάψιμο καρδιο που έχετε κάνει, επίσης να βοηθήσει να σας δώσει μια συνολική κορμού που οι περισσότεροι άνδρες θα σκότωνε για.

Τι πρέπει να κάνω για την διατροφή μου;

Να πω αντίο στο στήθος σας άνδρες για πάντα, τακτική άσκηση και, εξίσου σημαντικό, ένα υγιές, ισορροπημένη διατροφή πρέπει να γίνει κάτι ασπάζεσαι κάθε μέρα, όχι μόνο όταν αισθάνεστε ένοχος ή προς τα κάτω για το σώμα σας.

Μια καλή υγιεινή διατροφή είναι ίσως πιο σημαντική από την άσκηση, όταν πρόκειται για την αποκατάσταση τυχόν ορμονικές δυσαναλογίες. Τρόφιμα που θα βοηθήσει να μειώσει τα επίπεδα οιστρογόνων περιλαμβάνει μούρα, σταφύλια, τα πεπόνια, ανανάδες, μπρόκολο, λάχανο, καλαμπόκι και πράσινο beens.

Ωστόσο, αν το στήθος των ανδρών είναι απλά αποτέλεσμα της ύπαρξης υπέρβαρος στη συνέχεια αφθονία της άσκησης, σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή θα λειτουργήσει καλύτερα. Δραστική μείωση αλκοόλ, ζάχαρης και καθάρισε τα επεξεργασμένα τρόφιμα θα πάει πολύ μακριά, καθώς θα τρώνε περισσότερα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και άπαχα κρέατα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα
Πώς να απαλλαγείτε από άνδρες του μαστού;

Τι γίνεται αν δεν είναι επειδή το βάρος μου;

Για μερικά άτομα μπορεί να είναι ακριβώς μια περίπτωση χάνοντας το υπερβολικό βάρος και το στήθος άνδρες θα εξαφανιστούν. Αν αυτό δεν είναι η περίπτωση για εσάς, ωστόσο, τότε εξακολουθείτε να έχετε επιλογές.

Εάν έχετε δώσει άσκηση μια σοβαρή πάει και δεν βοήθησαν, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε το γιατρό σας για να συζητήσουμε τη δυνατότητα μια ορμονική δυσαναλογία και ίσως αυξημένα επίπεδα των οιστρογόνων.

Αξίζει επίσης να μιλώντας στο έγγραφο σας, εάν έχετε πρόσφατα νέα φάρμακα και καταλήξαμε σε άνδρες του μαστού.

Πώς μπορώ να κρατήσει το στήθος μου μια άνδρες μαστού-ελεύθερη ζώνη;

Μόλις σας καθεστώς άσκηση και διατροφή χρειάστηκε επίδραση, είναι σημαντικό ότι δεν ξαναεκδηλωθεί σας παλιό τρόπο ζωής, που θα αναιρέσετε μόνο σκληρή δουλειά σας. ακριβώς για να σκεφτείτε από το ως μια υπόθεση, αν δεν έχει σπάσει, μην το φτιάχνεις».

Εάν έχετε αλλάξει τη διατροφή σας και ξεκίνησε ένα πρόγραμμα άσκησης που διατύπωσε πραγματικά αποτελέσματα, λέει, στη συνέχεια, Κρατήστε αυτό που πηγαίνει. Κλειδώνουν πρόκειται να αποδεχθούμε ότι πρόκειται για μια αλλαγή του τρόπου ζωής και όχι μια βραχυπρόθεσμη λύση, ειδικά αν δεν θέλετε να ξυπνήσετε με ένα άλλο ζευγάρι των ανδρών του μαστού έξι μήνες από τώρα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post