πού να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος;


πού να αγοράσετε συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος;Έχεις γίνει μόνο τη θαρραλέα απόφαση να ενταχθούν με το τοπικό γυμναστήριο σας και να αρχίσει κάποια τακτική βάρος κατάρτιση με στόχο να πάρει πίσω το σχήμα. Μετά από λίγες εβδομάδες κάνετε μερικούς φίλους και να μάθουν γρήγορα ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν κάποιο είδος του συμπληρώματος σε συνδυασμό με την κατάρτισή τους.

Με λίγο περισσότερο σχολαστικά ανακαλύπτετε ότι οι περισσότεροι φαίνεται να είναι σε κάποιο είδος συμπλήρωμα πρωτεΐνης, με πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι η πιο δημοφιλής. Εάν είστε ακριβώς όπως τον μέσο όρο· δεν έχετε μια στοίβα μετρητών να παίζουν με όταν πρόκειται για την αγορά συμπληρώματα. Έτσι, αν σκοπεύετε να αγοράσετε μια πρωτεϊνική σκόνη ορρού γά – θέλετε τιμή και ποιότητα – που θέτει το ερώτημα? Τι είναι το καλύτερο σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος;

Οι περισσότεροι επιστήμονες άσκηση, διατροφολόγοι και γυμναστήριο επαγγελματιών συμφωνούν μια καλής ποιότητας σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος αντιπροσωπεύει το πιο σημαντικό συμπλήρωμα για το μέσο άνθρωπο που ασχολούνται με κανονικό βάρος κατάρτισης ή αντίσταση άσκηση. Αλλά ακριβώς λέει κάποιος που χρειάζονται μια πρωτεϊνική σκόνη ορρού γά λύνει μόνο μισό τους πρόβλημα. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις κατά την επιλογή ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος είναι το τεράστιο ποσό των διαθέσιμων επιλογών.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι σημαντικό

Σήμερα μπορείτε να πάρετε σχεδόν ό, τι πρωτεΐνη ορού γάλακτος που θέλετε-είτε πρόκειται για μια υπερ-μεγέθους ή μίνι σκάφη, εξωτικές γεύσεις ή μη αρωματισμένο ή έτοιμη να ποτό πρωτείνη. Σκόνες πρωτεΐνης ορού γάλακτος έρχονται ακόμη και σε μια σειρά εμπορευματοκιβωτίων, δηλαδή, σκάφες, τσάντες, σακούλια, μπουκάλια και κουτιά από χαρτόνι.

Τότε πρέπει οι διαφορετικοί τύποι: προϊόντα υδρόλυσης, να απομονώσει και να επικεντρωθεί. Όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν προφανώς τελικές τιμές της σκόνης, είναι χρήσιμο να γνωρίσετε μερικά από τους βασικούς παράγοντες που καθορίζουν την τιμή και την ποιότητα του μέση ορού γάλακτος σε σκόνη πρωτεΐνης.

Λίγα δείκτες πρακτική μπορεί να είναι χρήσιμη όταν προσπαθεί να επιλέξει μια καλή ποιότητα, αξία για χρήματα σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Πρώτον, μάθετε να γίνει μια ετικέτα άπληστος αναγνώστης. Πιο συγκεκριμένα, να πάρει στη συνήθεια της ανάγνωσης της δεξιάς στήλης του πίνακα της διατροφής.

Αυτή η στήλη σας δίνει την ποσοτική τα μακροθρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών. Αν κύριος στόχος σας είναι value for money, τότε δεν θέλετε μια σκόνη πρωτεΐνης που έχει υψηλά επίπεδα υδατανθράκων (δηλαδή πάνω από 10g ανά μερίδα 100g). Επιπλέον υδατάνθρακες αραίωση μόνο δολάριο σας.

Μάλλον από ό, τι πρέπει να εξαρτά από τα σύνεργα στην ετικέτα, να μάθουν να διαβάζουν και να αναλύσει τον κατάλογο των συστατικών. Κατασκευαστές και μεταπωλητές να πω ό, τι θέλουν σχετικά με ένα συγκεκριμένο προϊόν, αλλά αυτοί δεν ψεύδεται, όταν πρόκειται για τα συστατικά. Θυμηθείτε ότι συστατικά απαριθμούνται κατά φθίνουσα σειρά.

Έτσι, διαβάζοντας προσεκτικά πίνακα διατροφική και κατάλογο των συστατικών, μπορείτε να κάνετε κάποια λογικά ακριβή παραδοχές σχετικά με την ποσότητα ορισμένων συστατικών και, ως εκ τούτου, η αξία της πρωτεΐνης ορού γάλακτος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Τύποι πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Το άλλο βασικό ζήτημα είναι ο τύπος πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Οι δύο κύριοι τύποι των πρωτεϊνών ορού γάλακτος είναι συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC) και απομονωμένη πρωτείνη ορού (WPI). WPC και WPI διαφέρουν κυρίως στο περιεχόμενό τους ποσοστό σε πρωτεϊνες, με WPI έχοντας το υψηλότερο από τα δύο.

Η άλλη βασική διαφορά μεταξύ αυτών των δύο πρωτεϊνών είναι πώς η μεταποίησή τους με «ανταλλαγής ιόντων "και"διασταυρώσεων μικροδιήθηση"οι δύο κύριες τεχνικές. Τέλος, ο άλλος τύπος σημαντική πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι υδρόλυμα πρωτεϊνών ορού γάλακτος. Θα το συζητήσουμε περαιτέρω κατωτέρω.

Χρωματογραφίας ανταλλαγής ιόντων

Χρωματογραφίας ανταλλαγής ιόντων είναι μια συνηθισμένη διαδικασία για την κατασκευή πρωτείνη ορού, το οποίο περιέχει ένα υψηλό επίπεδο των πρωτεϊνών, δηλαδή > 90%.  Το μόνο πρόβλημα με κάποια παλαιοτέρων μεθόδων ανταλλαγής ιόντων είναι ότι χρησιμοποιούν υψηλής θερμοκρασίας ή/και οξύ, το οποίο μπορεί να μετουσιώσει την πρωτεΐνη. Μετουσίωση πρωτεϊνών είναι παρόμοια με αλλαγή είναι διαρθρωτικά ρύθμιση – καθιστώντας το άχρηστο για το σώμα.

Περισσότερες advacned χρωματογραφίας ανταλλαγής ιόντων από έχουν αναπτυχθεί μέθοδοι που υιοθετούν τη χαμηλή θερμοκρασία/οξέα ώστε να αποφεύγεται η αλλοίωση. Πολλοί κατασκευαστές πάει στον κόπο διευκρινίζοντας ότι τους προϊόν περιέχει «χαμηλής θερμοκρασίας» επεξεργασμένα ανταλλαγής ιόντων πρωτείνη ορού. Να είστε βέβαιος να κοιτάξει έξω για τις εν λόγω απαιτήσεις, κατά την επιλογή του μια απομονωμένη πρωτείνη ορού.

Μικροδιήθηση διασταυρώσεων

Η κοινή μέθοδος χρησιμοποιείται για την επεξεργασία πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι διασταυρώσεων μικροδιήθηση (CFM). Σε αντίθεση με ορισμένες από τις παλαιότερες μεθόδους ανταλλαγής ιόντων, CFM παράγει μη μετουσιωμένη πρωτεΐνη. CFM πρωτείνη ορού έχει επίσης ένα διαφορετικό προφίλ των κλασμάτων πρωτεϊνών ορού γάλακτος.

Κυρίως, περιέχει υψηλότερα επίπεδα του κλάσματος γλυκομακροπεπτίδια (GMP) και χαμηλότερα επίπεδα του κλάσματος βήτα-lactoglobulin. Και πάλι, οι περισσότεροι κατασκευαστές χρησιμοποιούν αυτόν τον τύπο πρωτεΐνης ορού γάλακτος στο προϊόν τους Θίξτε ένα θέμα διευκρινίζοντας ότι στον κατάλογο τους ετικέτα ή/και το συστατικό. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη χρήση τεχνικών επεξεργασίας διαφορετικά για πρωτείνη, παρακαλώ δείτε το άρθρο μας: "Επιλέγοντας το καλύτερο συμπλήρωμα πρωτεϊνών".

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Υδρολυμένος ορός πρωτεΐνη

Με λίγα λόγια, ο υδρολυμένος ορός πρωτεΐνη είναι πρωτεΐνη ορού γάλακτος που έχει χωριστεί σε πολύ μικρότερες αλυσίδες των αμινοξέων (δηλαδή πεπτίδια). Αυτή η μορφή της πρωτεΐνης είναι σχεδιαστεί για να αναπαράγουν τη μορφή πρωτεΐνη είναι σε μόλις έχει περάσει μέσα από το γαστρεντερικό σωλήνα.

Ως εκ τούτου, προϊόντα υδρόλυσης πρωτεϊνών ορού γάλακτος απαιτούν λιγότερο πέψη από WPI και, συνεπώς, είναι σε μυς και άλλους ιστούς πολύ γρήγορα. Ο βασικός παράγοντας με προϊόντα υδρόλυσης πρωτεϊνών ορού γάλακτος είναι τους "βαθμός υδρόλυσης". Αυτό με τη σειρά του καθορίζει το βαθμό στον οποίο η πρωτεΐνη είναι κατανεμημένες σε μικρότερα πεπτίδια.

Ενώ τα προϊόντα υδρόλυσης πρωτεϊνών ορού γάλακτος με υψηλό βαθμό υδρόλυση είναι το καλύτερο όταν πρόκειται για τη μεγιστοποίηση των μυών αναβολισμός, υπάρχει ένα αλιευμάτων σε πρακτικό επίπεδο? δηλαδή, όσο υψηλότερος ο βαθμός υδρόλυση-όσο υψηλότερη η πίκρα του προϊόντος. Και πάλι, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά την ετικέτα/πληροφορίες για το προϊόν, καθώς και κατάλογο συστατικών να προσδιορίσει το είδος της υδρολυτικά πρωτεΐνη ορού γάλακτος που χρησιμοποιούνται σε ένα προϊόν.

Όπως συμβαίνει συνήθως με οποιοδήποτε συστατικό της πριμοδότησης, κατασκευαστές θα πηγαίνουν συχνά στο πρόβλημα της εισαγωγή στην ετικέτα του προϊόντος ότι περιέχει ένα υδρόλυμα πρωτεϊνών ορού γάλακτος με ένα υψηλό βαθμό υδρόλυση. Λόγω ανώτερη επίδρασή της στην ανάπτυξη των μυών και την ανάκτηση, καθώς και τα βήματα της πρόσθετης επεξεργασίας, προϊόντα υδρόλυσης πρωτεϊνών ορού γάλακτος είναι γενικά πιο ακριβά από την πρωτεΐνη ορού και συμπυκνώματα πρωτεϊνών ορού γάλακτος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Τύπος πρωτεΐνης ορού γάλακτος και η σύγκριση των τιμών

Η παραπάνω άσκηση παρέχει ένα καλό παράδειγμα του πώς η τιμή των διαφορετικών τύπων ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες μπορεί να ποικίλλουν σημαντικά. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να έχετε κάποια ιδέα για το τι είστε μετά από, κατά την αγορά μια πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Αν η αγορά σας είναι σε μεγάλο βαθμό υπαγορεύονται από αξία, τότε με τις αγορές προσεκτικά, μπορείτε να παραλάβετε ένα συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος που έχει μια αρκετά υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών και ποιότητας πρωτεΐνη για μια μεγάλη τιμή. Αντίθετα, αν η ποιότητα είναι πρωταρχική ανησυχία σας, πρωτεΐνη ορού γάλακτος προϊόντα υδρόλυσης είναι το καλύτερο, μα συγκρατώ στο μυαλό εσείς θα πληρώσει πολύ περισσότερα ανά γραμμάριο πρωτεΐνης για ένα υδρόλυμα πρωτεϊνών ορού γάλακτος καλής ποιότητας.

Φυσικά, η πρωτεΐνη ορού είναι τη μέση λύση και ως εκ τούτου, το πιο δημοφιλές. Από ψώνια γύρω σας να πάρετε μια καλή πρωτείνη απομόνωση, με μεγάλη ποιότητα μη μετουσιωμένη πρωτεΐνη, σε υψηλή συγκέντρωση για μεταξύ $50 και $70 σε μπανιέρα. Απλά πρέπει να γνωρίζουν ότι η επιπλέον στοιχεία όπως βιταμίνες/ανόργανα άλατα, αμινοξέα, κρεατίνη, υδατάνθρακες κλπ Αραιώστε την πρωτεΐνη έτσι μπορείτε να πάρετε λιγότερη πρωτεΐνη για δολάριό σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Τύπος πρωτεΐνης ορού γάλακτος και εφαρμογή

Το επόμενο ερώτημα είναι: "τι είναι η συγκεκριμένη χρήση σας συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος". Αν είναι απλά να αυξήσει την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη ποιότητα στη διατροφή σας για αυξημένη ασυλία, γενική υγεία και τη συντήρηση της μυϊκής μάζας, τότε ένα συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος είναι μια μεγάλη αξία για τα χρήματα επιλογή.

Αντίθετα, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος να αυξήσει σας κατάρτιση βάρους, τότε η πρωτεΐνη ορού γάλακτος απομονώνει και προϊόντα υδρόλυσης είναι το καλύτερο.

Πολλές σκόνες πρωτεΐνης ορού γάλακτος, περιέχουν μείγματα όλες τις μεγάλες πρωτεΐνες ορού γάλακτος, δηλαδή, συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, ορού γάλακτος πρωτεΐνης απομόνωμα και ορού γάλακτος πρωτεΐνης υδρολυτικά. Τέτοιες πρωτεΐνες είναι καταλληλότερα για την ενίσχυση της ποιότητας πρόσληψη πρωτεϊνών, με μερικά δημοφιλή παραδείγματα συμπεριλαμβανομένης της Optimum Nutrition 100% ορού γάλακτος χρυσά πρότυπα και Dymatize διατροφή ελίτ ορού γάλακτος.

Κατά την επιλογή μια σκόνη πρωτεΐνης ορού αναμειγνύονται, απλά να θυμάστε ότι τα συστατικά απαριθμούνται κατά φθίνουσα σειρά ποσότητα και έχετε κατά νου ότι η τιμή από πρωτεΐνη ορού γάλακτος μειώνεται με τη σειρά: υδρολυτικά, απομόνωμα και να επικεντρωθεί. Αυτό πρέπει να σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσει σας καλύτερη αξία για τα χρήματα που αναμειγνύονται σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος.

Εάν η τιμή είναι δευτερεύουσες σε δικό σου εκπαίδευση τέρμα, τότε αποστασιοποιηθεί από μείγματα που περιέχουν συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, εκτός αν το συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος είναι ένας από τους νεώτερους τύπους γενιάς που περιέχει di, tri και οληγο πεπτίδια. Μια τέτοια συμπυκνώματα πρωτεϊνών ορού γάλακτος παρατίθενται τυπικά ως "πολλαπλή ροή μικροφιλτραρισμένο ή/και ultrafiltered πρωτείνη επικεντρωθεί".

Προϊόντα όπως στοιχειακή διατροφή του WPI, Maxs WPI και ταχεία WPI Redback είναι παραδείγματα καθαρά απομονωμένο ορό γάλακτος τους απομονώσετε σκόνες πρωτεΐνης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις έχουν ταχύρυθμης μετεκπαίδευσης. Εναλλακτικά, προϊόντα όπως Optimum Nutrition Platinum Hydro ορού γάλακτος, Maxs Reload HGF και BNRG ΠΡΩΤΟ ορού γάλακτος αποτελούν οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος μετά την προπόνηση πριμοδότηση που περιέχουν μόνο προϊόντος υδρόλυσης πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Αυτές οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος σας παρέχει το πιο ισχυρό ερέθισμα αναβολικά να αυξήσουν το βάρος της κατάρτισης σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Περίληψη

Όπως σας δρομολογήσει νέα καθεστώς φυσική σας κατάσταση και αρχίζει να τον «κόσμο των πρωτεϊνών ορού γάλακτος», πάρτε έτσι το χρόνο να διαβάσετε όλα τα πάνελ διατροφή και τα συστατικά, προσεκτικά, ειδικά αν είστε σε έναν προϋπολογισμό. Προσπαθήσει να καθορίσει ο κύριος λόγος που θέλετε μια πρωτείνη, δηλαδή ώθηση σας ποιότητα πρόσληψη πρωτεΐνης, αντικατάσταση γεύματος, απώλεια λίπους ή βελτίωση των μυών που κερδίζει από την προπόνησή σας βάρος.

Ιστοσελίδα μας περιέχει ένα ευρύ φάσμα τόσο συμπυκνώματα πρωτεϊνών ορού γάλακτος και ορού γάλακτος απομονωμένες πρωτεΐνες για να διαλέξετε, με πλήρεις περιγραφές, διατροφικές πληροφορίες, κόστος ανά γραμμάριο σκόνης και κόστος ανά εξυπηρετούν πρωτεΐνης.

Υπάρχει μια σημαντική ποικιλία τιμών, έτσι ώστε λαμβάνοντας χρόνο για να επανεξετάσει όλες τις πληροφορίες προσεκτικά, μπορεί δυνητικά να αποθηκεύσετε τον εαυτό σας πολλά χρήματα και τα καλύτερα νέα είναι ότι αυτό δεν ειναι απαραίτητο πάντα να σημαίνει έναν σημαντικό συμβιβασμό στην ποιότητα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πρωτεΐνη ορού γάλακτος


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post