κρεατίνης σκόνη συμπλήρωμα σχόλια


Κρεατίνη είναι μια χημική ουσία που βρίσκεται κανονικά στο σώμα, ως επί το πλείστον στους μυς. Είναι κατασκευασμένο από τον οργανισμό και μπορεί επίσης να ληφθεί από ορισμένα τρόφιμα. Ψάρια και κρέατα είναι καλές πηγές της κρεατίνης. Κρεατίνη μπορεί επίσης να γίνει στο εργαστήριο.

Κρεατίνη είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της απόδοσης άσκηση και αύξηση μυϊκής μάζας σε αθλητές και ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Υπάρχει κάποια επιστήμη που υποστηρίζει τη χρήση κρεατίνης στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης των νέοι, υγιείς ανθρώπους κατά τη διάρκεια σύντομη δραστηριότητα υψηλής έντασης, όπως σπριντ.

Αλλά ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας δεν φαίνεται να επωφελούνται. Κρεατίνη δεν φαίνεται να βελτιώσει τη δύναμη ή το σώμα σύνθεση σε άτομα άνω των 60.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σκόνη συμπλήρωμα κρεατίνης

Τι είναι η σκόνη συμπλήρωμα κρεατίνης;

κρεατίνης σκόνη συμπλήρωμα σχόλιαΧρήση κρεατίνης είναι ευρέως διαδεδομένη μεταξύ των επαγγελματιών και των ερασιτεχνών αθλητών και έχει αναγνωριστεί από τους γνωστούς αθλητές όπως Mark McGuire, Sammy Sosa, και John Elway.

Μετά τη διαπίστωση ότι οι υδατάνθρακες λύση περαιτέρω αυξάνει επίπεδα κρεατίνης μυών άνω κρεατίνη μόνο, κρεατίνη αθλητικά ποτά έχουν γίνει δημοφιλή.

Κρεατίνη επιτρέπεται από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, εθνικό συλλογικό Αθλητική Ένωση (NCAA) και επαγγελματικού αθλητισμού. Ωστόσο, το NCAA επιτρέπει πλέον κολέγια και πανεπιστήμια για τον εφοδιασμό της κρεατίνης στους μαθητές τους με το σχολείο κεφάλαια.

Επιτρέπεται να αγοράσει κρεατίνη από μόνα τους φοιτητές και το NCAA δεν έχει σχέδια για την απαγόρευση κρεατίνη, εκτός αν τα ιατρικά στοιχεία δείχνουν ότι είναι επιβλαβής. Με τρέχουσα μεθόδων δοκιμής, ανίχνευση της κρεατίνης συμπληρωματική χρήση δεν θα ήταν δυνατό.

Εκτός από τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης, η κρεατίνη χρησιμοποιείται για συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια (CHF), κατάθλιψη, διπολική διαταραχή, νόσο του Πάρκινσον, ασθένειες των μυών και των νεύρων, μια ασθένεια των ματιών που ονομάζεται περιστραφείτε ατροφία, και υψηλή χοληστερόλη. Χρησιμοποιείται επίσης για να επιβραδύνει την επιδείνωση της αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS, της νόσου του Lou Gehrig), ρευματοειδή αρθρίτιδα, νόσο του McArdle, καθώς και για τα διάφορα μυϊκή δυστροφίες.

Αμερικανοί χρησιμοποιούν πάνω από 4 εκατομμύρια κιλά της κρεατίνης κάθε χρόνο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σκόνη συμπλήρωμα κρεατίνης

Πόσο αποτελεσματική είναι η σκόνη συμπλήρωμα κρεατίνης;

Φυσικά φάρμακα ολοκληρωμένη βάση δεδομένων ποσοστά αποτελεσματικότητας με βάση επιστημονικά στοιχεία, σύμφωνα με την ακόλουθη κλίμακα: αποτελεσματική, πιθανό αποτελεσματικό, ενδεχομένως αποτελεσματική, ενδεχομένως αναποτελεσματική, πιθανόν αναποτελεσματική, αναποτελεσματική και ανεπαρκή αποδεικτικά στοιχεία σε ποσοστό.

Οι εκτιμήσεις της αποτελεσματικότητας για ΚΡΕΑΤΊΝΗ είναι ως εξής:

Σκόνη συμπλήρωμα κρεατίνης είναι πιθανώς αποτελεσματική

 • Βελτίωση της αθλητικής απόδοσης των νέοι, υγιείς ανθρώπους κατά τη διάρκεια σύντομη, μεγάλης έντασης άσκηση όπως σπριντ. Πολλοί παράγοντες φαίνεται να επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της κρεατίνης, συμπεριλαμβανομένης της επίπεδο φυσικής κατάστασης και την ηλικία του ατόμου χρησιμοποιώντας, τον τύπο του αθλητισμού, και η δόση. Κρεατίνη δεν φαίνεται να βελτιώσει τις επιδόσεις σε αερόβιες ασκήσεις, ή να επωφελούνται των ηλικιωμένων ατόμων. Επίσης, κρεατίνη δεν φαίνεται να την αύξηση της αντοχής ή να βελτιώσουν τις επιδόσεις στο άρτια εκπαιδευμένο αθλητές. Υπάρχει κάποια στοιχεία ότι η κρεατίνη "φόρτωση," χρήση 20 γραμμάρια ημερησίως για 5 ημέρες, μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από τη συνεχή χρήση. Αλλά θυμηθείτε, εξακολουθεί να υπάρχει κάποια αβεβαιότητα σχετικά με ακριβώς ποιος μπορεί να ωφεληθεί από την κρεατίνη και σε ποια δοσολογία. Μελέτες μέχρι σήμερα έχουν συμπεριλάβει λίγοι χρήστες (όλα έχουν περιλάβει λιγότερους από 40 συμμετοχές), και δεν είναι δυνατό να εξαχθούν σαφή συμπεράσματα τόσο µικρό αριθµό.
 • Νόσος του Πάρκινσον. Κρεατίνη μπορεί να επιβραδύνει την επιδείνωση της μερικά συμπτώματα σε άτομα με πρώιμη νόσο του Πάρκινσον.
 • Αύξηση της δύναμης και αντοχής σε άτομα με καρδιακή ανεπάρκεια.
 • Αύξηση της δύναμης σε άτομα με παθήσεις των μυών όπως μυϊκή δυστροφία.
 • Επιβραδύνει την απώλεια της όρασης σε μια ασθένεια των ματιών που ονομάζεται περιστραφείτε ατροφία.
 • Βελτίωση των συμπτωμάτων ασθένειας που ονομάζεται νόσος του McArdle μυών. Είναι αποδεδειγμένο ότι η λήψη κρεατίνης υψηλός-δόσεων καθημερινά μπορεί να αυξήσει την ικανότητα άσκησης και να μειώσετε το άσκηση-προκληθεν μυϊκός πόνος σε ορισμένους ασθενείς με νόσο του McArdle.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σκόνη συμπλήρωμα κρεατίνης

Πώς λειτουργεί η σκόνη συμπλήρωμα κρεατίνης;

Κρεατίνη είναι συμμετέχουν στη λήψη των μυών ενέργειας πρέπει να εργαστούμε.

Χορτοφάγοι και άλλα άτομα που έχουν χαμηλότερα επίπεδα κρεατίνης συνολικό όταν αρχίζουν λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης φαίνεται για να πάρει περισσότερα οφέλη από ό, τι οι άνθρωποι που αρχίζουν με ένα υψηλότερο επίπεδο της κρεατίνης. Σκελετικών μυών θα κρατήσει μόνο ένα ορισμένο ποσό της κρεατίνης? προσθήκη περισσότερων δεν θα αυξήσουν τα επίπεδα πια. Αυτό το σημείο"Κορεσμός" επιτυγχάνεται συνήθως εντός των πρώτων ημερών από τη λήψη μια "δόση εφόδου".

Σκόνη συμπλήρωμα κρεατίνης είναι ασφαλές

Κρεατίνη είναι ΠΙΘΑΝΌ ΑΣΦΑΛΈΣ για τους περισσότερους ανθρώπους, όταν χρησιμοποιείται στις συνιστώμενες δόσεις. Κρεατίνη μπορεί να προκαλέσει πόνο στο στομάχι, ναυτία, διάρροια, και κράμπες μυών.

Όταν λαμβάνεται από το στόμα σε υψηλές δόσεις, κρεατίνη είναι ΕΝΔΕΧΟΜΈΝΩΣ μη ΑΣΦΑΛΈΣ. Υπάρχει κάποια ανησυχία ότι ενδέχεται να βλάψει την νεφρική, ηπατική, ή η λειτουργία της καρδιάς. Ωστόσο, δεν έχει αποδειχθεί μια σύνδεση μεταξύ υψηλές δόσεις και αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις.

Κρεατίνη προκαλεί τους μυς να αντλούν νερό από το υπόλοιπο του σώματός σας. Φροντίστε να πίνετε επιπλέον νερό για να αναπληρώσετε αυτό. Επίσης, εάν εσύ είσαι taking κρεατίνη, δεν ασκούν στη θερμότητα. Θα μπορούσε να προκαλέσει σας να γίνει αφυδατωμένα.

Πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν κρεατίνη αύξηση του σωματικού βάρους. Αυτό είναι επειδή η κρεατίνη προκαλεί τους μυς να κρατήσει το νερό, όχι επειδή πραγματικά χτίζει μυς.

Υπάρχει κάποια ανησυχία ότι συνδυάζοντας κρεατίνη με την καφεΐνη και το βότανο ephedra (που ονομάζεται επίσης Ma Huang) θα μπορούσε να αυξήσει την πιθανότητα να έχουν σοβαρές παρενέργειες, όπως τα εγκεφαλικά επεισόδια.

Υπάρχει ανησυχία ότι η κρεατίνη μπορεί να προκαλέσει καρδιακή αρρυθμία σε μερικούς ανθρώπους. Αλλά χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες να γνωρίζουμε εάν η κρεατίνη μπορεί να προκαλέσει αυτό το πρόβλημα.

Υπάρχει ανησυχία ότι η κρεατίνη μπορεί να προκαλέσει μια κατάσταση του δέρματος που ονομάζεται μελαχρωστικούς δερματοπάθειας purpuric σε μερικούς ανθρώπους. Αλλά χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες να γνωρίζουμε εάν η κρεατίνη μπορεί να προκαλέσει αυτό το πρόβλημα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σκόνη συμπλήρωμα κρεατίνης

Δοσολογία σκόνη συμπλήρωμα κρεατίνης

Οι ακόλουθες δόσεις έχουν μελετηθεί στην επιστημονική έρευνα:

ΑΠΌ ΤΟ ΣΤΌΜΑ:

 • Για τη βελτίωση της σωματικής απόδοσης, έχουν δοκιμαστεί αρκετές δοσολογικό σχήματα:
  • Κρεατίνη φορτώνεται συνήθως με 20 γραμμάρια ανά ημέρα (ή 0,3 g / kg) για 5 ημέρες ακολουθούμενη από μια δόση συντήρησης του 2 ή περισσότερα γραμμάρια (0.03 g / kg), καθημερινά, αν και 5 ημέρα φόρτωσης είναι τυπικό και 2 ημέρες φόρτωσης έχει επίσης χρησιμοποιηθεί.
  • Επίσης χρησιμοποιήθηκε μια δόση εφόδου 9 γραμμάρια ανά ημέρα για 6 ημέρες. Ορισμένες πηγές δείχνουν ότι, αντί της φόρτωσης έντονα, παρόμοια αποτελέσματα μπορεί να ληφθεί με 3 γραμμάρια ανά ημέρα, για 28 ημέρες.
Κατά τη διάρκεια των συμπληρωμάτων κρεατίνης, η πρόσληψη του νερού πρέπει να είναι 64 ουγγιές ανά ημέρα.

 • Για καρδιακή ανεπάρκεια: 20 γραμμάρια ημερησίως για 5-10 ημέρες.
 • Για τη νόσο του Πάρκινσον:
  • 10 γραμμάρια/ημέρα.
  • Μια δόση εφόδου της κρεατίνης 20 γραμμάρια/ημέρα για 6 ημέρες ακολουθούμενη από 2 γραμμάρια/ημέρα για 6 μήνες, και στη συνέχεια 4 γραμμάρια ημερησίως για 18 μήνες έχει επίσης χρησιμοποιηθεί.
 • Για τη βελτίωση της κατάρτισης αντίστασης σε άτομα με νόσο του Πάρκινσον: μια δόση εφόδου 20 γραμμάρια ημερησίως για 5 ημέρες, ακολουθούμενη από 5 γραμμάρια/ημέρα.
 • Για περιστραφείτε ατροφία: 1,5 γραμμάρια ανά ημέρα.
 • Για μυϊκή δυστροφίες: 10 γραμμάρια ανά ημέρα έχει χρησιμοποιηθεί από τους ενηλίκους και 5 γραμμάρια ανά ημέρα έχει χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά.
 • Για τη νόσο του McArdle: 150 mg/kg ημερησίως για 5 ημέρες και στη συνέχεια να συνεχίσει με 60 mg/kg / ημέρα.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σκόνη συμπλήρωμα κρεατίνης


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post