η υγιής τρόπος για να κερδίσει το βάρος


Πρέπει να αυξήσετε την πρόσληψη θερμίδων σας για να κερδίσει το βάρος. Δεν έχει σημασία αν τρώτε επιπλέον γεύματα ή μεγαλώστε τα γεύματα συνήθως τρώτε — που είναι στο χέρι σας — αλλά μην πέσετε στην παγίδα ένα πρόχειρο φαγητό.

Επιλέξτε κερδίζει βάρος τρόφιμα που είναι θρεπτικά συστατικά-πυκνά όπως γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέατα, θαλασσινά και πουλερικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς, σπόρους, ελιές και αβοκάντο και ενέργεια-πυκνά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα κέρδος βάρους

Συμπλήρωμα κέρδος βάρους

η υγιής τρόπος για να κερδίσει το βάροςΣυμπλήρωμα κέρδος βάρους είναι ένα μίγμα πρωτεΐνης και υδατανθράκων ειδικά σχεδιασμένο για να δώσει τα ανώτατα ποσά των θρεπτικών συστατικών σε σωστά επίπεδα να μεγιστοποιήσουν την αύξηση μυϊκής μάζας.

 • Πληροί την απαίτηση θερμίδων σας για την οικοδόμηση του μυός
 • Ειδικά σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να μείνετε πιο λιτή
 • Αύξηση σας μέγεθος και μάζα
 • Έντονη μυϊκή κέρδος
 • Βοηθά προς την ανάκαμψη μετά την προπόνηση σας
 • Γρήγορη και ορατά αποτελέσματα
Αύξηση του σωματικού βάρους είναι ένα μίγμα πρωτεΐνης και υδατανθράκων ειδικά σχεδιασμένο για να δώσει τα ανώτατα ποσά των θρεπτικών συστατικών σε σωστά επίπεδα να μεγιστοποιήσουν το κέρδος μυών.

Κατάλληλο για τα άτομα με ένα γρήγορο μεταβολισμό ή άπαχο σωματική διάπλαση, που θέλουν να αυξήσουν το μέγεθος τους. Με ένα 60% να 40% υδατάνθρακες σε αναλογία πρωτεϊνών που εξασφαλίζει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ενώ η λήψη του προϊόντος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα κέρδος βάρους

Σημαντικά γεγονότα σχετικά με την αύξηση του σωματικού βάρους Bauer διατροφή

Αγωνίζονται να αποκτήσουν μέγεθος;

Μοναδική φόρμουλα του σωματικού βάρους είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να αποκτήσουν μέγεθος και μάζα. Χρησιμοποίηση του σωματικού βάρους θα βοηθήσει να χτίσετε μυϊκή μάζα και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Μπορείτε να συμπληρώσετε μετά την προπόνηση;

Τη συμπλήρωση μετά προπονήσεις είναι πολύ σημαντικό όπως μύες σας χρειάζονται διατροφή για την επισκευή και μία από τις καλύτερες φορές να τους δώσει τη διατροφή είναι άμεσα μετά από μια προπόνηση. Αύξηση του σωματικού βάρους θα συμπληρώσει τους μυς σας με το τι χρειάζονται για να ανακτήσει και να αναπτυχθούν.

Σας να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας θερμίδες;

Αύξηση του σωματικού βάρους είναι τέλεια για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας θερμίδες χωρίς να χρειάζεται να τρώνε και να διακινδυνεύουν να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια σας καθημερινή διατροφική ποσά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα κέρδος βάρους

Βάρος κερδίζει συμβουλές

 • Έχουν ένα επιπλέον φέτα του τοστ ολικής αλέσεως με φυστικοβούτυρο στο πρωινό.
 • Αυξάνω επιπλέον τυρί ομελέτα — και χρησιμοποιήστε ένα επιπλέον αυγό.
 • Φέτα ένα μήλο και σερβίρουμε με βούτυρο φυστίκι ή παξιμάδι.
 • Ανακατεύετε τα τεμαχισμένα καρύδια σε απλό γιαούρτι και προσθέστε το μέλι.
 • Προσθέστε λίγες περισσότερες θερμίδες σε απλό πατάτες με σάλτσα ή τυρί σάλτσες.
 • Κορυφαία πράσινο και πολύχρωμα λαχανικά με βούτυρο, μαργαρίνη (trans-λιπαρά δωρεάν), ελαιόλαδο, σάλτσες ή τυρί.
 • Φέρει μια τσάντα του μίγματος μονοπάτι για ένα βολικό σνακ.
 • Μπορείτε να αυξήσετε το σας πρόσληψη πρωτεΐνης (και θερμίδες) με Πρωτεΐνικές μπάρες.
 • Εξυπηρετήσει τον εαυτό σας μεγαλύτερες μερίδες της αμυλώδη λαχανικά, όπως πατάτες και καλαμπόκι.
 • Προσθήκη θερμίδες με ένα θρεπτικό ποτό, όπως το γάλα, χυμούς 100-τοις εκατό φρούτων ή χυμό λαχανικών.
Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα κέρδος βάρους

Προγραμματισμό των γευμάτων

Εάν δεν είστε συνηθισμένοι να τρώνε πολλά ανά πάσα στιγμή, μπορεί να προτιμάτε να τρώτε αρκετά μικρά γεύματα ή σνακ όλη την ημέρα. Εάν μάλλον θα τρώτε λιγότερο συχνά, αυξάνουν το μέγεθος των μερίδων σας ή να προσθέσετε περισσότερες τροφές σε κάθε γεύμα.

Γεύματά σας πρέπει να είναι ισορροπημένη με σωστά ποσά πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπος. Επιλέξτε μια γενναιόδωρη μερίδα του κρέας, πουλερικά, ψάρι, θαλασσινά, όσπρια ή tofu, και σερβίρετε με μια πλευρά του πράσινο και πολύχρωμα λαχανικά, και κάτι που είναι αμυλούχα, όπως πατάτες, καλαμπόκι, ρύζι ή ζυμαρικά.

Αν προτιμάτε να σνακ για μικρότερα γεύματα όλη την ημέρα, επιλέξτε μείγμα διαδρομή γίνεται με αποξηραμένα φρούτα, granola, ξηροί καρποί και σπόροι. Τρώνε σάντουιτς που ετοιμάζονται με φυστίκι ή άλλα βούτυρα καρυδιών, ή να κάνει σας σάντουιτς με γαλοπούλα, ροσμπίφ ή στήθος κοτόπουλου φέτες, και να προσθέσετε θερμίδες με τυρί ή αβοκάντο. Αποβουτυρωμένα σούπες είναι υψηλότερα σε θερμίδες από σαφή ζωμοί, και μπορείτε να προσθέσετε ακόμη περισσότερες θερμίδες από ανάδευση σε μια κουταλιά ξηρό γάλα σε σκόνη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα κέρδος βάρους

Θα συμπληρώματα διατροφής βοήθεια;

Διαιτητικά συμπληρώματα που υπόσχονται βάρος κέρδος και μεγαλύτερα μύες δεν λειτουργούν, και μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Μερικά από αυτά τα προϊόντα μπορεί να περιέχουν κρυφά συστατικά που μπορεί να είναι επιβλαβής ή ενώσεις που δεν έχουν μελετηθεί για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια. Οι Ηνωμένες Πολιτείες Food and Drug Administration διατηρεί μια λίστα των σπιλώνεται bodybuilding προϊόντα που θα πρέπει να αποφεύγεται.

Αν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε βάρους αυξάνοντας απλώς θερμιδική πρόσληψη σας, θα πρέπει να δείτε το παροχέα υπηρεσιών υγείας σας πριν τη λήψη κάθε πρωτεΐνη ή κερδίζει βάρος συμπληρώματα.

Τι γίνεται με την άσκηση;

Ασκήσεων αντίστασης (άρση βαρών) μπορεί να βοηθήσει να αυξήσει το μέγεθος των μυών σας, που μπορεί να αυξήσει το σωματικό σας βάρος. Αερόβιες ασκήσεις, όπως το τρέξιμο και η ποδηλασία εν στάσει, είναι καλύτερα για την απώλεια λίπους. Υπερβολική αερόβια προπόνηση μπορεί να προκαλέσει σας να χάσουν βάρος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε συμπλήρωμα κέρδος βάρους


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post