άκρες για να χάσει τους άνδρες σας φυσικά μαστού


άκρες για να χάσει τους άνδρες σας φυσικά μαστούΔεν μπορείτε να χάσετε σας άνδρες μαστού κάνοντας μια gazillion στήθος ασκήσεων, ακριβώς όπως δεν μπορείτε να χάσετε λίπος στην κοιλιά σας κάνοντας ατελείωτες situps, διότι μείωση του τόπου είναι ένα myth.

Άνθρωπος του μαστού είναι ακριβώς λιπώδη ιστό που καλύπτει τους θωρακικούς μυς σας και δεδομένου ότι δεν μπορείτε να κάψετε λίπος σε τοπικό επίπεδο, θα πρέπει να μειώσει το συνολικό σωματικό λίπος, να χάσει τους.

Έτσι η καλή ντεμοντέ παλαιές στρατηγικές απώλεια λίπους ισχύουν: Εάν το ποσό των θερμίδων που τρώτε είναι κατώτερο του ποσού της θερμίδες το σώμα σας καίει, θα χάσετε λίπος και έτσι επίσης το στήθος σας άνδρες.

Εδώ είναι 3 ισχυρές άκρες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσει αμέσως ένα θερμιδικό έλλειμμα, καθώς και μια πρόσθετη τρίτη συμβουλή που θα σας εξηγήσω.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα

Άκρες για να χάσει τους άνδρες σας φυσικά μαστού


1. Φάτε υγιεινά.

Άνθρωπος του μαστού είναι σχεδόν πάντα το αποτέλεσμα των ετών της διατροφή junk food, που περιέχουν τις περισσότερες θερμίδες από ολόκληρα τα τρόφιμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσει να τρώει τα τρόφιμα παλιοπραγμάτων για πάντα για να χάσει σας άνδρες του μαστού, αλλά θα πρέπει να τρώνε πολύ πιο υγιεινό την πλειοψηφία του χρόνου.

  • Περισσότερα κρέατα, κοτόπουλο, ψάρια, λαχανικά και φρούτα. Καμία ανάγκη να μετατραπεί σε μία από αυτές Ναζί ΠΑΛΑΙΟ-σπόροι είναι ωραία, αν τους τρώτε με μέτρο.
  • Λιγότερα σκουπίδια, αλκοόλ και σόδα. 2 μπύρες και ένα burger όταν έξω με τους φίλους είναι μια χαρά, αλλά καθημερινά 6 πακετάρω και γεύμα TV είναι μια προφανής μη-go.

2. Πάρτε ισχυρότερη.

Ένα, μέγεθος των μυών είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αύξηση της δύναμης, και έτσι, από όλο και ισχυρότερη στον πάγκο τύπου, θα διαμορφώσουν το στήθος σας. Δύο, το περισσότερο βάρος ανυψώνετε, τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε σε μια προπόνηση. Τρεις, κατάρτιση δύναμης προωθεί υγιείς επιλογές τροφίμων και κάνει σας κολλήσει στη διατροφή σας καλύτερα.

StrongLifts 5 × 5 επομένως είναι άφθονο, έστω και αν θα κάνει μόνο 3 ασκήσεις ανά προπόνηση, 3 x / εβδομάδα. Έχει σημασία το ποσό των ασκήσεων, ένταση κάνει. Για παράδειγμα, δείτε πώς ισχυρή ανελκυστήρες μέλος έχασε το στήθος του άνδρες με ισχυρή ανελκυστήρες 5 × 5 μετά την αύξηση του Squat από 20 κιλά έως 135kg.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα

3. Να διορθώσετε τη στάση σας.

Εργάζονται πίσω από έναν υπολογιστή όλη την ημέρα να σφίξτε τους θωρακικούς μυς σας και slouching ώμους αιτία, η οποία στη συνέχεια θα κάνει τους άνδρες σας μαστού βλέμμα χειρότερο. Αυτό είναι παρόμοιο σε συνεδρίαση πώς περίσσεια μπορεί να προκαλέσει ισχίου τους μυς σας να σφίγγουν και την κοιλιά σας να φανεί μεγαλύτερο, ως αποτέλεσμα. Αν κοιτάξει κανείς τη στάση του Vlad κράτη, είναι σαφές την άνω-πλάτη είναι ίσια, μετά από να κάνει ισχυρή ανελκυστήρες 5 × 5.

Συνηθίστε να κάθεται και το περπάτημα με τους ώμους σας πίσω αντί να αφήσουμε τους αδέξιος όλη την ώρα. Καθημερινή εξαρθρώσεων ώμων με μια μπάντα αντίσταση σε συνδυασμό με την χαμηλή γραμμή καταλήψεις 3 x / εβδομάδα θα βελτιώσει επίσης τη στάση σας δραματικά.

Μην ανησυχείτε για την γυναικομαστία - άνδρες του μαστού που προκαλείται από την τεστοστερόνη μείωσε και αύξηση των οιστρογόνων από τη λήψη ορισμένων φαρμάκων ή στεροειδές κατάχρηση.

Η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιά με άνδρες στήθος δεν θα χρειάζεται antiestrogen θεραπεία, χειρουργική επέμβαση ή Kramer του Mansierre, αλλά μπορεί να απαλλαγούμε από το στήθος τους άνδρες φυσικά με απλά να τρώνε πιο υγιεινό, κερδίζοντας δύναμη και για τον καθορισμό τους στάση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Gynexin από την επίσημη ιστοσελίδα
άκρες για να χάσει τους άνδρες σας φυσικά μαστού


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post